Segmen Bangku Kosong|Ziarah Raya Blog

Spices Of Heart/

Segmen Bangku Kosong|Ziarah Raya Blog|Hmm..seingat aku ni kali pertama aku join segmen.Ni pun sebab segmen ni di anjurkan oleh blogger yang selalu aku hadirkan diri membaca tulisannya-selalu jadi silent reader iaitu bro Hasrul Hassan-Bangku Kosong.

Nama aku-cleverspider55 a.k.a alam1cinta.

Tapi tu nama pena online je,nama betul-
mohd kamarulzaman abdul halim.

Tahun ni aku tak dapat balik ke kampung halaman di kelantan sebab tak dapat cuti panjang-approved 4 hari je.

Jadi berayalah aku kat negeri dibawah bayu sabah ni.Dan nampak gayanya jugak terpaksalah minta ampun minta maaf kat mak ayah dari jauh.

Apa apa pun aku ambil kesempatan kat sini untuk ucapkan selamat hari raya yang bakal menjelang kepada semua pembaca dan bloggers tak kira dimana berada.Maaf zahir dan batin.

Jom kita ziarah raya diblog rakan-rakan.
Kalau sesiapa nak join gak segmen ni sila ke SINI


Join k.Kita meriahkan segmen ziarah raya ni.

Sekian.Terimakasih.

Ulasan

  1. Salam.Aten singgah sini.selamat Hari Raya :)
    Jemput ziarah

    BalasPadam
  2. Salam Ziarah daripada Kancil

    Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-di-bangku-kosong-ziarah-raya.html

    BalasPadam
  3. Salam.
    Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Batin.

    Owhh ingatkan pompuan .. hehehe... terima kasih sbb sudi join segmen saya.

    BalasPadam
  4. salam lebaran.

    singgah dari segmen HH.
    maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

    selamat hari raya,
    maaf zahir&batin.

    sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

    http://umairamaisara.blogspot.com

    BalasPadam

Catat Ulasan

Tiada Toleransi Buat Spammer.
Komen Berisi Link Akan Dihapus.

Catatan popular daripada blog ini

8 Teknik Onani Bagi Lelaki

Cerita Main Dengan Makcik Hajjah

5 Tuntutan Wanita Dari Lelaki