Hasrulhassan.com Cari Blog Kurang 300 Followers

Spices Of Heart/

Hasrulhassan.com Cari Blog Kurang 300 Followers|Hari ni ada masa luang sikit,jadi aku blogwalking sekejap.Singgah kat blog Bangku Kosong dan baca entri-entri Encik Hasrul Hassan,ada lak segmen baru yang beliau buat untuk blog-blog yang kurang dari 300 followers.

Memang blog aku ni teramatlah kurang follower jadi aku join je segmen ni.Kalau sape2 nak ikut cam aku dan kawan2 blogger lain yang join segmen ni,sila lah ringankan jari menekan mouse dan KLIK DISINI


Cerita pasal blog aku...
-Hmmm..blog aku ni ditubuhkan pada hujung 2010 lagi.Tapi pada masa tu,keinginan untuk berblogging masih suam2 kuku je.Ditambah lagi aku sibuk ngan kerja,maka lepas ditubuhkan,blog ni aku biarkan sekejap hinggalah bulan April 2011 baru ada masa dan start lah aku aktif.

Cerita tentang diri aku...
-Aku ni lelaki melayu yang dilahirkan dan dibesarkan di salah satu kampung letaknya di daerah Bachok, Kelantan.
Tapi oleh kerana aku ni 'kaki jalan' sejak dari zaman sekolah lagi,maka terdamparlah aku kat negeri Sabah.Bertemu jodoh dan membina keluarga di daerah Sandakan.

-Tujuan aku berblogging sebenarnya saja nak isi masa luang dan tambah koleksi aktiviti aku sehari-hari.

-Hampir 98% entri kat blog aku ni sebenarnya aku tulis dengan menggunakan telefon bimbit.Aku lebih suka gunakan phone dari pc/laptop sebabnya bila datang je idea,kat mana2 pun aku boleh update blog aku.


Okaylah,tu serba sedikit pasal blog aku dan aku.Nak tahu lebih,rajin2 lah singgah sini k.
Hehehe...

Important:Dah baca jgn lupa join segmen ni .Ramai2 kita meriahkan!

Ulasan

  1. moga tercapai bilangan follower kamu...

    BalasPadam
  2. Salam kenal dan follow dari segmen HH.

    Terima kasih keran sudi singgah ke blog saya.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Tiada Toleransi Buat Spammer.
Komen Berisi Link Akan Dihapus.

Catatan popular daripada blog ini

Cerita Main Dengan Makcik Hajjah

8 Teknik Onani Bagi Lelaki

5 Tuntutan Wanita Dari Lelaki