SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN

SEGMEN BLOGWALKING
DAN FOLLOWER DIARI
FARISHA BULAN JUN
|Salam semua.Syukur Alhamdulillah malam ni masih dapat lagi cleverspider55 menyempatkan diri untuk buat entri ni.

Okay rakan-rakan blogger semua,entri malam ni bukan tips cinta bukan tips seks macam biasa..tapi cleverspider55 buat entri ni untuk join segmen dari blogger Farisha,tuan punya blog DIARI SEDETIK LEBIH.

Spices Of Heart

Kalau korang semua nak join sama, TERJAH BLOG BELIAU sekarang.

Beliau nak cari sebanyak 100 orang terawal,tapi kalau lebih pun rasanya dia terima gak tu.
Lagi ramai lagi bagus kan.

Tunggu apa lagi jom join sekarang!


p/s 1:
Support sesama kita k.

p/s 2: Terimakasih kepada Farisha kerana sudi menjemput cleverspider55 menyertai segmen beliau.

Ulasan

  1. Tq dear sebab sudi join segmen Farisha :) Farisha amat menghargainya :)

    BalasPadam
  2. Hi, tak jemu2 lawat blog awk lagi..Tahniah sekali lagi sebab blog awk tersenarai dlm bloglist Farisha. Jom lihat senarai peserta Segmen Blogwalking dan Follower Diari Farisha Bulan Jun. Lihat jawatan awk ----> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/senarai-100-blogger-hot-segmen-diari.html

    BalasPadam
  3. salam perkenalan :)
    dah follow,, follow balik ye :D

    http://assweetasrose.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follower-diari.html

    BalasPadam
  4. xjoin tpi singgah menjenguk^^

    BalasPadam
  5. hyehye , awakk awakk , buat apee tuee ? meyh datang blog ain makan ais krim meyh :D

    BalasPadam

Catat Ulasan

Tiada Toleransi Buat Spammer.
Komen Berisi Link Akan Dihapus.

Catatan popular daripada blog ini

Cerita Main Dengan Makcik Hajjah

8 Teknik Onani Bagi Lelaki

5 Tuntutan Wanita Dari Lelaki