Segmen:Tak Kenal Maka Tak Kenal

Segmen:Tak Kenal Maka Tak Kenal|Salam semua.Terimakasih sudi mengunjungi blog Spices Of Heart.Semoga support dari kawan-kawan akan memberikan motivasi untuk saya menulis dan terus menulis untuk blog ni.




Tadi masa meronda ke blog kawan-kawan saya terbaca entri untuk segmen yang dianjurkan oleh blogger Fariz Reza.Nak dijadikan cerita kebetulan pula saya hari ni kurang mood sikit nak memerah idea buat entri,jadi iyalah kan,tak salah rasanya kalau saya join segmen ni.Support kawan-kawan kan.Lagi pun memang kena dengan tajuk segmennya Tak Kenal Maka Tak Kenal,memang saya sendiri tak berapa kenal dengan tuan punya segmen ni.Jadi harap-harap lepas dah join segmen beliau ni,dapatlah lebih kenal mengenal.
Pada kawan-kawan yang nak ikut sama jomlah cepat-cepat sebab segmen ni berakhir pada pukul 11 malam ni.Klik je banner cantik Fariz Reza kat atas atau join je sini. Sama-sama kita support kawan-kawan blogger k.

Sekian saja dari saya.Semoga bertemu di entri akan datang.Terimakasih.

Ulasan

  1. Assalamualaikum....
    yah...surat pertusan diterima (^_^)
    anda kini dibawah naungan empayar FR
    terima kasih sudi join yer (^_^) Qama

    BalasPadam
  2. Assalam sory late (^_^)

    nak keputusan pertandingan segmen: tak kenal maka tak kenal

    http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-tak-kenal-maka-tak.html

    BalasPadam
  3. salam..dari segmen same:) jmput ke blog saya ye

    BalasPadam
  4. datang dari segmen yang sama...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Tiada Toleransi Buat Spammer.
Komen Berisi Link Akan Dihapus.

Catatan popular daripada blog ini

8 Teknik Onani Bagi Lelaki

Cerita Main Dengan Makcik Hajjah

5 Tuntutan Wanita Dari Lelaki