About

Welcome/Selamat Datang Para Pembaca Semua...

www.spicesofheart.com merupakan blog peribadi kepada penulis blog ini-Kamal Halim berkongsi pengalaman dan pengetahuan dalam topik topik yang diminatinya iaitu meliputi hal-hal yang berkaitan dengan kehidupan kita sebagai manusia yang memiliki akal fikiran,hati dan perasaan melalui artikel-artikel yang ditulis sendiri mahupun yang dikongsikan dari sumber-sumber yang lain.

Penulis mengakui mungkin ada sesetengah artikel di blog ini yang agak sensitif untuk dibincangkan secara terbuka apatah lagi dalam kalangan masyarakat yang mengutamakan adab dan pekerti yang baik.

Oleh itu harapan penulis semoga setiap artikel di blog ini tidak di salah erti dan tidak sesekali di salah guna.

Penulis sendiri merupakan seorang yang sentiasa menginginkan kehidupan bertamadun yang harmoni,aman dan bahagia tak kira dalam perhubungan antara manusia khususnya dan juga pergaulan dalam masyarakat amnya.

Oleh kerana itu penulis banyak menulis mengenai topik topik yang anda dapati di blog ini kerana bagi penulis topik topik yang ditulis walau pun mungkin dipandang ringan oleh sesetengah orang tetapi ianya amat penting demi menjamin kehidupan yang sejahtera.

Harapan besar penulis semoga blog ini dan artikel artikel yang ada sekurang- kurangnya kalau tidak dapat dijadikan panduan dan pedoman,cukuplah agar mampu menjadi renungan atau pun sekadar menambahkan pengetahuan.

Terima kasih kerana mengunjungi blog ini dan sekiranya anda tidak ingin terlepas artikel artikel terbaru dari penulis bolehlah melanggan melalui email atau mengikuti/follow blog ini.

Sekian,ikhlas dari penulis www.spicesofheart.com - Kamal Halim.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cerita Main Dengan Makcik Hajjah

Goda Ghairah Suami Dengan Payudara

8 Teknik Onani Bagi Lelaki