4 Teknik Rangsang Kelentit

Spices Of Heart/

4 Teknik Rangsang Kelentit|Tidak dinafikan Kelentit(Clitoris) memiliki daya tarik seksual tersendiri dan amat luar biasa.Malah kebanyakan pakar seks mengakui bahawa Kelentit merupakan kunci utama kepada kepuasan seksual kaum wanita.

Oleh itu kaum lelaki seharusnya memberi perhatian serius kepada bahagian ini ketika melakukan hubungan seks bersama pasangan.Memberikan rangsangan yang tepat dan berkesan pada Kelentit mampu membuatkan wanita mengalami orgasme yang hebat malah mungkin juga berkali ganda.

Untuk melakukan rangsangan pada Kelentit,ada beberapa cara yang boleh dilakukan.Selain dari cara jilatan ada satu lagi cara yang lebih sederhana tetapi memberikan kesan yang menikmatkan wanita iaitu dengan cara mengusap Kelentit.

Berikut ini 4 Teknik Rangsang Kelentit melalui usapan..


1)Usapan Asas
-Teknik ini dilakukan dengan menggunakan dua jari iaitu ibu jari dan jari telunjuk.Masukkan jari ke vagina hingga menyentuh hujung Kelentit dan tahan Kelentit diantara jari kemudian uli-ulikan secara perlahan-lahan.Kenal pasti titik paling sensitif pada Kelentit dengan melihat reaksi dan tindakbalas pasangan,kemudian lakukan usapan secara turun naik.Tempo usapan yang menikmatkan adalah dengan kiraan satu usapan per saat.

2)Usapan Berganda
-Ketika melihat pasangan anda menggeliat menikmati keasyikan,lakukan teknik usapan berganda iaitu dengan cara mengusap Kelentit secara turun naik menggunakan ibu jari.Sementara jari telunjuk anda melakukan usapan dengan gerakan melingkar pada sisi lain Kelentit.

3)Usapan Melingkar
-Untuk menambahkan variasi usapan,lakukan usapan dengan cara ibu jari anda hanya dibiarkan diam disatu sisi dan gunakan jari telunjuk untuk melakukan usapan dalam gerakan melingkar dari pangkal ke hujung Kelentik secara berulang-ulang.Lakukan usapan dengan perlahan-lahan dan lembut untuk memberi lebih keasyikan dan kenikmatan kepada pasangan.

4)Usapan Hujung
-Teknik rangsangan ini dilakukan dengan cara memegang pangkal Kelentit menggunakan ibu jari dan jari tengah.Sementara itu gunakan jari telunjuk untuk untuk memicit hujung Kelentit.Tanyalah pasangan dalam melakukan teknik ini kerana jika picitan pada hujung Kelentit dilakukan agak kasar kadang-kadang boleh mendatangkan kesakitan padanya.Sebaiknya lakukanlah picitan dengan lembut dulu kemudian baru dipertingkatkan dengan melihat pada reaksi dan penerimaan pasangan.Teknik ini jika dilakukan dengan tepat boleh membuatkan pasangan anda mencapai orgasme dengan segera.


Apa yang penting,semasa melakukan keempat-empat teknik yang dinyatakan,berkomunikasilah dengan pasangan.Tanyalah mana satu teknik yang disukai dan paling dinikmatinya.Ini penting demi memberikan kepuasan yang hebat,berganda dan semaksima mungkin kepada pasangan anda.

Sekian.Semoga bermanfaat dan selamat mencuba.

Ulasan

  1. lama tak saling kunjung sob, apa kabar????

    BalasPadam
  2. teknik jilatan lebih nikmat rasanya, ini berdasarkan pengalaman..:)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Tiada Toleransi Buat Spammer.
Komen Berisi Link Akan Dihapus.

Catatan popular daripada blog ini

Cerita Main Dengan Makcik Hajjah

Rencahati|Ramalan Gerak Tubuh

8 Teknik Onani Bagi Lelaki