Ahad, 11 September 2011

7 Titik Ghairah Buat Wanita Berahi

Spices Of Heart/

7 Titik Ghairah Buat Wanita Berahi|Tubuh wanita bukan sahaja terkenal dengan bentuk dan keindahannya,tetapi ia diketahui amat sensitif pada sentuhan dan belaian.Terdapat banyak bahagian pada tubuh wanita,apabila dirangsang dengan tepat mampu membangkitkan nafsu berahinya dengan cepat.Ia lebih dikenali sebagai titik ghairah.Dan antara titik ghairah pada tubuh wanita adalah seperti berikut..

7 Titik Ghairah Buat Wanita Berahi

1)The Mons
-The Mons ialah area yang terletak dibahagian bawah luar vagina.Ianya adalah titik ghairah yang jarang diketahui dan mampu memberi sensasi yang hebat kepada wanita jika disentuh dan dibelai dengan lembut.Untuk menambahkan kesan sensual yang tersendiri,sapulah area ini dengan minyak berasaskan tumbuhan atau buah-buahan sambil memberikan belaian halus.

2)Kepala
-Di kepala terdapat banyak saraf yang amat sensitif dengan sentuhan.Urutan yang lembut dan teratur di kepala akan membuat seseorang menjadi rileks dan aliran darah ke tubuh menjadi lancar.Selain itu hormon Dopamine dan Serotonin juga akan dikeluarkan dimana ianya akan membuat seseorang merasa senang dan percaya diri.Ini pastinya akan meningkatkan mood,perasaan dan keinginan lantas membangkitkan ghairah berahi.

3)Bibir
-Bibir merupakan area yang paling erotis dari tubuh seseorang wanita.Jika ingin menaikkan mood dan membangkitkan berahi wanita,berikan kucupan lembut selama beberapa minit atau stimulasikan bahagian bibirnya dengan sentuhan jari.

4)Leher
-Bahagian yang paling seksi pada tubuh wanita ini juga adalah area yang sensitif menerima sentuhan dan belaian.Kucupan lembut disertai dengan jilatan atau gigitan halus akan memberikan rangsangan yang hebat,penuh sensual dan erotis serta mampu meledakkan nafsu berahi wanita.

5)Perut
-Sesuai dengan bahagian perut wanita yang lembut,ianya juga merupakan salah satu area yang penting jika melakukan rangsangan.Sentuhan,urutan,jilatan dan gigitan yang lembut pada bahagian perutnya mampu membuat wanita mengalami pengalaman erotis yang mengasyikkan.

6)Lutut
-Lutut antara bahagian yang amat jarang disentuh oleh lelaki saat memberikan rangsangan kepada wanita.Sedangkan lutut merupakan bahagian dari tubuh wanita yang juga amat sensitif terutamanya area belakang lutut jika dilakukan sentuhan atau kucupan akan membuat wanita cepat merasakan keghairahan.

7)Kaki
-Urutan pada kaki mampu melancarkan aliran darah dan sekaligus akan membuat seseorang lebih rileks dan merasa tenang.Urutan atau sentuhan pada titik-titik yang tepat pada kaki wanita mampu membuat wanita mudah terbangkit mood,mudah terangsang dan dapat mencetuskan nafsu ghairah berahinya.


Sememangnya terdapat banyak lagi titik-titik ghairah yang ada pada indahnya tubuh wanita.Antara yang paling diketahui tentulah bahagian payudara dan alat kelamin yang memang menjadi bahagian rangsangan utama buat lelaki.Dan diharapkan ketujuh-tujuh titik ghairah wanita yang dinyatakan diatas akan memberikan anda pilihan yang lebih saat melakukan hubungan seks bersama pasangan.

Sekian.Terimakasih.


5 ulasan:

 1. info yang sesuai untuk bakal2 suami,...hehehe

  BalasPadam
 2. tak der info pun rasa2nya pandai2 sendiri je.. pengalaman yang mendewasakan...

  BalasPadam
 3. @aimaniman
  memang pengalaman boleh mendewasakan..tapi yg malangnya belum sempat dewasa dgn pengalaman byk yg kecundang hingga berlakunya kecurangan kerana mencari kepuasan..

  BalasPadam
 4. LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE 
  MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
  FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS 
   VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
  SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
  LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN << 
  WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING<<
  DI SINI ADA ,THR GEGAR,HOTFM,KLFM,JOHOR FM DAN MACAM MACAM 
  LAGI,TERDAPAT LEBIH KURANG 175 BUAH STESEN RADIO
  YANG BEROPERSI DI MALAYSIA BOLEH DI DENGARI DI SINI SECARA PERCUMA
   >KLIK LINK
  LISTEN INDONESIA RADIO ONLINE CLICK >> CLICK TO LISTEN <<
  pas tv ,tv selangor,tv kelantan, rtm1 ,rtm2,mobtv,dan banyak lagi..........

  BalasPadam

Terimakasih kerana sudi membaca tulisan ini.Rasanya lebih lengkap jika anda sudi memberikan pendapat anda walaupun sedikit.Saya bersedia menerima apa jua pandangan,cadangan mahupun kritikan demi memperbaiki lagi penulisan saya.

Kiranya anda berminat membaca tulisan-tulisan saya seterusnya,anda dijemput untuk follow blog ini agar tidak ketinggalan mengikuti tulisan-tulisan yang terbaru.
Anda juga boleh berkongsi tulisan yang dirasakan bermanfaat dengan rakan-rakan melalui butang share yang disediakan.

Setiap tulisan saya adalah untuk perkongsian maka anda di izinkan untuk copy paste tulisan yang anda rasakan berguna dengan syarat anda meletakkan link balik ke blog ini.

Terimakasih banyak-banyak kerana sudi membaca.Segala kesilapan dan kesalahan amat dikesali dan saya memohon maaf terlebih dulu jika ada melakukannya.
Ikhlas dari-cleverspider55 a.k.a alam1cinta

Profil Penulis

Foto Saya
Blogger pemula yang cuba menyisipkan diri dicelah-celah laungan guru-guru,master-master,sifu-sifu,otai-otai blogger yang punya blog hebat,famous,canggih,keren,popular dan terkenal, dengan harapan ada tempat untukku walaupun sekadar di pinggiran...Moga moto motivasi yang ku percaya; "Keinginan Diri Sendiri Adalah Kuasa Yang Paling Hebat,Adalah Penawar Yang Paling Mujarab" akan setia menemaniku.
Designed By Seo Blogger Templates