5 Tips Uji Kesetiaan Kekasih

Spices Of Heart/

5 Tips Uji Kesetiaan Kekasih|Pernahkah terlintas difikiran anda atau ada tertanya-tanya samada kekasih anda setia ataupun tidak?.Jika pernah,anda patut baca artikel ini hingga habis.

Sebenarnya untuk mengetahui kekasih anda jenis yang setia atau bukan sebenarnya mudah.Kiranya anda takut untuk bertanyakan secara langsung,berikut ada 5 tips yang boleh anda cuba untuk menguji kesetiaan kekasih.


1.Uji Kesetiaan Kekasih Dengan Handphone
Anda boleh membeli nombor baru/simkad baru tanpa pengetahuan kekasih anda.Gunakan
nombor Handphone baru tersebut untuk
menggoda si dia dengan SMS.Berpura-pura tersalah nombor dan ajak dia untuk berkenalan.Jika si dia terus excited dan
memperkenalkan dirinya dengan
senang hati,itu tandanya kekasih anda kurang setia.

2.Uji Kesetiaan Kekasih Dengan
Facebook

Jika kekasih anda lulus dari ujian menggunakan
Handphone,anda boleh mengujinya
dengan menggunakan
Facebook. Buatlah satu akaun Facebook baru dengan foto-foto
yang menarik-gunalah foto-foto model/artis jelita dan seksi.Kemudian anda add Facebook kekasih anda.Jika si dia mengesahkan sebagai rakan,tibalah masanya anda bertindak.Cuba goda si dia melalui akaun Facebook
palsu anda.Jika dia menyambut mudah godaan-godaan tersebut itu ertinya dia seorang yang sukar untuk setia.

3.Minta Bantuan Rakan Yang Tidak Dikenalinya
Tidak ada salahnya anda meminta
bantuan rakan untuk berpura-pura menggoda si dia.Ketika anda dan si dia sedang berdua-duaan,mintalah rakan untuk
menelefon kekasih anda dan menggodanya.Selepas itu,cuba tanya pada kekasih anda siapa yang menelefon.Jika dia
menjawab dengan sesuatu yang kurang benar,itu tandanya anda perlu berwaspada…

4.Uji Kesetiaan Kekasih Dengan
Godaan Nyata

Maksudnya adalah anda cuba
ajak kekasih ke tempat yang
biasanya jadi tumpuan atau tempat berkumpulnya gadis/jejaka yang menawan dan menarik.Jika anda lihat matanya sering menjeling-jeling atau bahkan senyum-
senyum dengan orang lain,itu
ertinya dia kurang setia..

5.Uji Kesetiaan Kekasih Dengan Kesabarannya
Cubalah untuk menguji
kesabaran kekasih anda.Misalnya anda boleh minta dijemput olehnya dan anda secara sengaja lambat muncul sehingga
si dia harus menunggu beberapa minit.Jika dia sabar dan tidak
marah-marah ketika anda
menjelaskan alasan anda lambat,bererti dia sangat menghargai anda.Tapi,jika dia masam mencuka atau marah-marah,hmmm… nampaknya ada orang lain lagi yang mahu dijemputnya..


Jadi,itulah 5 tips menguji kesetiaan kekasih yang boleh anda
lakukan dengan mudah.Tapi ingat!!
Jangan sampai artikel ini dibaca oleh kekasih anda.Usahakanlah
untuk merahsiakan artikel ini,atau kalau kekasih anda juga pembaca blog ini,cari cara agar si dia tidak melawat kesini hari ini.
Tak jadi masalah pun kalau traffik blog saya kurang sikit,yang penting anda boleh tahu apa sebenarnya perasaan kekasih anda.

Good Luck!

Ulasan

  1. Hehe..hebat..hebat..mujurlah awek aku lulus ujian tu..tapi yg penting dalam perhubungan ialah kepercayaan.Kalau baru je couple 4-6 bulan,kalau tahap kesetiaan tu masih kurang,rasanya itu normal,tapi kalau dah 1-2 tahun couple tapi masih gagal ujian ni,itu tandanya kekasih anda memang tak setia..

    BalasPadam
  2. @perenlee,
    betol betol.
    Thanks sudi bg pendapat.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Tiada Toleransi Buat Spammer.
Komen Berisi Link Akan Dihapus.

Catatan popular daripada blog ini

8 Teknik Onani Bagi Lelaki

Cerita Main Dengan Makcik Hajjah

5 Tuntutan Wanita Dari Lelaki